VCA incl. erkend examen


HaCeCo-T is marktleider op het gebied van VCA-opleidingen. Deze kunnen gevolgd worden in verschillende regio's alsook in verscheidene talen. Deze opleidingen worden steeds gevolgd door een erkend examen.

Onze opleidingen worden gegeven door boeiende, gekwalificeerde lesgevers mét kennis over veiligheid. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van eigen bevattelijke 4-kleuren handboeken (NL/FR). Het eindresultaat is voor HaCeCo-T belangrijk!

In-company is natuurlijk ook mogelijk!

Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor in-company opleidingen, deze vinden dan plaats op een tijdstip en plaats naar uw wens. Neem contact op met 016/61.93.61 of vraag uw offerte aan via mail info@haceco.be .

Voor wie is deze VCA opleiding bedoeld?

  • Alle medewerkers langer dan 3 maanden in dienst en tewerkgesteld bij een VCA gecertificeerde firma moete beschikken over een geldig VCA diploma. Voor leidinggevenden is dit een diploma VOL-VCA, voor operationele een diploma VIL-VCU en voor andere medewerkers is dit een diploma B-VCA.
  • Medewerkers van onderaannemers die tewerkgesteld zijn bij een onderaannemer van een VCA gecertificeerde firma en die activiteiten uitvoert binnen de petrochemie.
  • Deze algemene veiligheidscursus is nuttig voor iedereen, het wijst op taken en verantwoordelijkheden van werknemer, werkgever en derden. Eindtermen van deze cursus zijn vastgelegd door petrochemie.

TUSSENKOMSTEN

KMO-portefeuille is een eenvoudig, transparant systeem waarmee voor KMO's de Vlaamse overheid instaat voor betaling van 40% van de rekening voor een opleiding (incl. examen). U kan als kleine en middelgrote ondernemingen het factuur vooraf voor 40% betalen, de Vlaamse overheid betaalt dan het volledige factuur en u betaalt de (aftrekbare) BTW. De ondernemer dient via de website een aanvraag in om een ondernemerschapsportefeuille te openen. Hij of zij kiest voor een opleiding. De ondernemer betaalt 60% van de opleidingskost zelf; de Vlaamse overheid legt de resterende 40% bij.
Registratienummer DV.O203200
Klik hier voor meer informatie
www.kmo-portefeuille.bePC 124
FVB-FFC
De opleidingen door HaCeCo-T komen in aanmerking voor tussenkomst vanwege het Fonds voor Vakopleiding van de Bouw. Dit geldt uiteraard enkel voor bouwfirma's. HaCeCo-T doet immers zijn opleidingen in samenwerking met lokale partners. Zo krijgt u een tussenkomst voor loon + loonkost. Door de samenwerking met de lokale partners kan HaCeCo-T in alle regio's ook winteropleidingen garanderen.

Gelieve bij uw inschrijving uw bevestigingsmail bij de hand te nemen, zodat u de correcte gegevens kan noteren.

HaCeCo-T ism CBA

HaCeCo-T ism CBBVB

HaCeCo-T ism CBL

HaCeCo-T ism SMVL


PC 200
Cevora
>Voor bedienden die behoren tot Paritair Comité 200 (vroeger 218) wordt de opleiding volledig voor u betaald door CEVORA - dit voor de regio's waar afspraken bestaan met Cevora.

OPGELET: per sessie uit ons open aanbod kunnen slechts 6 personen van dezelfde firma tussenkomst genieten.

Educam
PC 112, PC 142.01,PC 149.2, PC 149.4 Voor al uw vragen:
Bel ons op +32 2 778 63 30 of stuur een e-mail naar info@educampartner.be

PC 118/220
Alimento
Alimento groepeert de sectorale diensten die onder beheer van de sociale partners worden aangeboden aan de werknemers en de werkgevers van de voedingsindustrie (arbeiders PC 118 en bedienden PC 220). https://www.alimento.be

PC 149.01
Vormelek
HaCeCo is als opleidingscentrum al jaren erkend door Vormelek d.w.z. dat u voor de arbeiders PC 149.01 evengoed kan rekenen op een tussenkomst van €124 per dag mits aanmelding bij Vormelek drie dagen voor de opleiding. De opleidingen B-VCA duren maar 1 dag, zeker voor uw sector volstaat deze opleidingstijd voor volledige kennisoverdracht met optimale slaagkans. www.vormelek-formelec.be 02/476.16.76

PC 121
ABSU
Het Paritair Comité voor de schoonmaak formaliseert de arbeidsvoorwaarden en de maatregelen ten voordele van de werkgelegenheid en de vorming van risicogroepen in afzonderlijke collectieve arbeidsovereenkomsten voor de schoonmaaksector. Deze CAO's zijn van toepassing op werkgevers en arbeiders uit de ondernemingen die onder het PC voor de schoonmaak ressorteren, kleine en middelgrote ondernemingen en andere.