Doelgroep: de opleiding richt zich voornamelijk tot werknemers met een technische achtergrond die in het kader van hun professionele activiteiten belast worden met eenvoudige taken of bedieningen in de nabijheid van of op elektrische installaties.
Voorkennis: basis elektriciteit vereist.
Wat mag u verwachten bij te leren?
Tijdens de vorming, die in 1 dag wordt verschaft, raken de cursisten aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringsuitwisselingen met onze lesgevers vertrouwd met verschillende begrippen uit het A.R.E.I. (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties). Verder komt o.a.de elektrische parameters van een installatie (nominale spanning, isolatieweerstand, minimale en maximale kortsluitstromen,...) aan bod; wordt de samenstellende delen van een hoogspanningscabine kort besproken,….
Deze cursus onderscheidt zich van anderen doordat specialisten dieper ingaan op uw specifieke vragen zoals vragen mbt uw installatie (adhv plannen , keuringsverslagen,..) ; wat betekent het nieuwe KB 4/12/2012 concreet voor mijn organisatie, u kan vragen stellen adhv uw specifieke plannen.
De opleiding wordt afgesloten met een test. Na evaluatie van de test ontvangen de cursisten een getuigschrift naargelang ze al dan niet met voldoening hebben deelgenomen. Iedere deelnemer ontvangt een opleidingsattest.
KMO-portefeuille is een eenvoudig, transparant systeem waarmee voor KMO's de Vlaamse overheid instaat voor betaling van 40% van de rekening voor een opleiding (incl. examen). U kan als kleine en middelgrote ondernemingen het factuur vooraf voor 40% betalen, de Vlaamse overheid betaalt dan het volledige factuur en u betaalt de (aftrekbare) BTW. De ondernemer dient via de website een aanvraag in om een ondernemerschapsportefeuille te openen. Hij of zij kiest voor een opleiding. De ondernemer betaalt 60% van de opleidingskost zelf; de Vlaamse overheid legt de resterende 40% bij.
Registratienummer DV.O203200
Klik hier voor meer informatie
www.kmo-portefeuille.be